![]() Rodyti viso dydžio nuotrauką |
Kosmetinis aliejus, ekologiškas (0)
Vieneto kaina (vnt.):
Nuo
15,90 Lt
100ml
|
Prekės aprašymas
Kokosų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling Ekologiškas tyras aliejus - universali grožio priemonė!Nerafinuota sir nedezodoruotas šalto spaudomo kokosų (Cocos Nucifera) aliejus.
Tai bene plačiausiai kosmetikoje naudojamas natūralus aliejus - kaip natūralios kosmetikos bazė arba vienas. Jis įeina į daugelio kosmetikos priemonių sudėtį, naudojamas plaukų, veido ir viso kūno odos priežiūrai, taip pat masažams. Turi vėsinantį poveikį.
Sudėtyje dominuoja sočiosios riebiosios rūgštys, todėl aliejus nesusigeria labai greitai, jį reikia įmasažuoti. Nejautrus temperatūrai, apie 25⁰C temperatūroje būna skystas, žemesnėje - sukietėja. Prieš naudojimą rekomenduojama pašildyti, kad suskystėtų.
Rekomenduojamas, visų pirma, normaliai odai, bet tinka visiems odos tipams. Kokoso aliejus mažina odos pleiskanojimą ir niežėjimą bei neigiamą saulės poveikį. Padeda nuo senatvinių dėmelių, ramina sudirgusią, sutrūkinėjusią odą. Tinka lūpų priežiūrai.
Sutepkite trupučiu aliejaus visus plaukus, jie taps švelnūs ir elastingi.
Šri Lankoje užaugintas, Vokietijoje pagamintas ir sertifikuotas ekologiškas produktas.
Abrikosų kauliukų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Tinka visiems odos tipams, ypač sausai, brandžiai, jautriai odai. Mažina raukšles apie akis.Abrikosų kauliukų (Prunus Armeniaca) aliejus turtingas mono ir polinesočiosiomis riebiosiomis rūgštimis, vitaminais E ir A. Gana neutralaus kvapo, gerai įsigeria.
Tinka visiems odos tipams, ypač sausai, brandžiai, jautriai ir linkusiai į uždegimus odai.
Galima naudoti kaip makiažo valymo priemonę, mažina raukšleles apie akis.
Aktyvina odos funkcijas, atnaujina, sustiprina audinius, drėkina. Saugo nuo per ankstyvo senėjimo.
Argano riešutų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Kosmetinis šalto spaudimo ekologiškas argano riešutų aliejus. Sausai ir brandžiai odai. Nerafinuotas ir nedezodoruotas aliejus, išspaustas iš ekologiškai užaugintų Argano (Argania Spinosa) medžio riešutų. Argano medžiai auga Maroke.
Argano aliejus turtingas nesočiosiomis riebiosiomis rūgštimis, vitaminu E, antrinėmis bioaktyviosiomis medžiagomis (fitosteroliais, karotinoidais ir kt.).
Jis lengvai įsigeria į odą ir sulaiko drėgmę. Minkština, regeneruoja odą, tonizuoja ją ir stiprina jungiamuosius audinius - stangrina, suteikia elastingumo, lygina raukšles, saugo nuo per ankstyvo senėjimo. Padeda nuo spuogų. Ramina paraudusią, niežtinčią odos, nudegusią odą. Palengvina žaizdų gijimą.
Tinka sausai, jautriai, brandžiai, supleišėjusiai, probleminei odai. Rekomenduojamas veido ir iškirptės zonos ir viso kūno bei nagų priežiūrai.
Tinka ir maistui.
Kanapių aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Kosmetinis ekologiškas šalto spaudimo kanapių aliejus. Jautriai, probleminei odai. Nerafinuotas ir nedezodoruotas kanapių (Cannabis Sativa), užaugintų ekologiniuose Vokietijos ūkiuose, aliejus.
Lengvai įsigeria į odą, ant odos nepalikdamas blizgesio. Dėl sudėtyje esančių polinesočiųjų riebiųjų rūgščių omega-3 ir omega-6 bei kitų aktyviųjų biologinių medžiagų pasižymi stipriomis odos būklę gerinančiomis savybėmis. Padeda gyti žaizdoms, mažina alergiją, ramina sudirgusią, išbertą, paraudusią, niežtinčią odą.
Rekomenduojamas jautriai odai, taip pat pasitepti po skutimosi.
Šaltalankio uogų minkštimo aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Vienas biologiškai aktyviausių aliejų. Visų tipų odai padeda atsinaujinti. Labiausiai rekomenduojamas jautriai, suglebusiai, probleminei odai.
Išgaunamas malant ir spaudžiant uogų minkštimą - nesumaišykite su šaltalankio kauliukų aliejumi! Ekologiškas šaltalankio uogų minkštimo aliejus yra grynas, natūralus produktas iš ekologiškai augančių šaltalankio krūmo (Hippophae rhamnoides L.) uogų.
Vartojamas atskiestas - maždaug 10-20% šaltalankių uogų minkštimo aliejaus kituose aliejuose.
Laikyti ne žemesnėje kaip 15 oC temperatūroje (žemesnėje susidrumsčia). Pasižymi savitu ir sodriu kvapu ir skoniu, intensyvia tamsiai oranžine spalva.
Sudėtyje vyrauja mononesočiosios (53%) ir sočiosios (41%) riebalų rūgštys. Labai geras vitamino E šaltinis (190-330 mg/100 g). Turtingas antrinėmis biologinėmis medžiagomis: karotinoidais, flavonoidais, fitosteroliais, lecitinu ir kt. Pusę iš mononesočiųjų rūgščių sudaro palmitoleino riebiųjų rūgščių, kuri būdinga žmogaus odai, todėl itin gerai ją atnaujina.
Šaltalankio uogų minkštimo aliejus mažina neigiamą laisvųjų radikalų, saulės ir bendrai oro sąlygų poveikį. Lengvina žaizdų ir spuogų gyjimą.
Vokietijoje pagamintas ekologiškas produktas.
Dėl labai gerų odos atsinaujinimą skatinančių savybių plačiai naudojamas gaminant įvairias kūno priežiūros priemones.
Aliejus yra itin koncentruotas, todėl dažniausiai naudojamas skiestas mišinyje su kitais aliejais. Galima naudoti ir neskiestą, tačiau retai tokios koncentracijos reikia.
Taip pat reikia turėti omenyje, kad jo oranžinis pigmentas kurį laiką gali nudažyti drabužius ir visa, prie ko prisiliesite. „Žaisdami“ šaltalankių aliejaus koncentracija kitų aliejų mišinyje galite išgauti jums patinkančios spalvos aliejų, kurį užtepę ant odos gausite puikų savaiminio įdegio kremą!
Simondsijų ir šaltalankių aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Kosmetinis ekologiškas šalto spaudimo simondsijų ir šaltalankių aliejus. Tinka visų tipų odai.
Nerafinuotų ir nedezodoruotų šalto spaudimo ekologiškų aliejų mišinys. Šaltalankių minkštimo aliejus naudojamas kosmetikoje, nes gerai atnaujina odos ląsteles. Derinyje su simondsijų aliejumi, reguliuoja odos drėgnumą, daro ją minkštą ir elastingą.
Sudėtis: šalto spaudimo ekologiškas simondsijų aliejus ir šalto spaudimo ekologiškas šaltalankių aliejus.
Laikyti tamsioje vėsioje vietoje.
Japoninių kamelijų sėklų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Kosmetinis ekologiškas šalto spaudimo japoninių kamelijų sėklų aliejus. Ypač tinka jautriai odai. Nerafinuotas ir nedezodoruotas, spaudžiamas iš japoninių kamelijų (Camellia Japonica) sėklų.
Naudojamas visų tipų odos, plaukų bei nagų priežiūrai. Tinka ir maistui. Sudėtyje dominuoja mono-nesočiosios (oleino) riebalų rūgštys.
Lengvai įsigeria į odą, nepalikdamas riebalų sluoksnio. Minkština odą ir lygina. Labiausiai rekomenduojamas jautriai, į alergijas linkusiai odai.
Simondsijų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Ekologiškas kosmetinis šalto spaudimo simondsijų aliejus. Visų tipų odos ir plaukų priežiūrai. Spaudžiamas iš simondsijų (Buxus Chinensis), augančių Čilėje ir Argentinos dykumose, riešutų. Šis aliejus, tiksliau skystas vaškas, gana smarkiai skiriasi nuo kitų aliejų, nes neturi riebiųjų rūgščių gliceridų. Chemiškai jis klasifikuojamas kaip vaškas. Naudojamas kosmetikoje, technikoje, liaudies medicinoje.
Sudėtyje vyrauja mononesočioji gadoleino riebioji rūgštis (70%), kuri yra labai reta, būdinga tik simondsijoms.
Atsparus oksidacijai, todėl ilgai laikosi, pakelia aukštą temperatūrą.
Jo sudėtis panaši į odos riebalų sudėtį, todėl leidžia sustiprinti odą. Simondsijos - dykumų augalas, todėl šis aliejus turi išskirtinę savybę sulaikyti vandenį, kas itin svarbu sausai odai.
Neutralaus kvapo. Gerai įsigeria. Minkština odą, daro ją elastunga.
Rekomenduojamas visų tipų - normaliai, sausai, jautriai ir riebiai odai; esant spuogams.
Sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras.
Tinka kūno masažams. Puiki plaukų priežiūros priemonė.
Migdolų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Ekologiškas šalto spaudimo kosmetinis migdolų aliejus. Visų tipų odai, ypač sausai ir jautriai bei kūdikių odai. Tinka masažams. Nerafinuotas ir nedezodoruotas migdolų (Prunus Dulcis) aliejus. Švelnaus nestipraus kvapo.
Didžiąją dalį aliejaus sudėtyje sudaro mononesočiosios riebalų rūgštys, todėl aliejus gana stabilus ir nelabai greitai susigeria. Ypač geras vitamino E šaltinis: alfa-tokoferolio 32 mg/100 g, gama-tokoferolio 13 mg/100 g.
Švelnina, minkština, ramina, maitina odą, didina jos elastingumą. Naudingas esant nudegimams, sudirgimams, niežuliui. Padeda nuo strijų. Tinka visų tipų odai ir plaukams. Plačiai naudojamas kaip masažinis aliejus.
Tinka ir maistui.
Brandintas sezamų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Kosmetinis ekologiškas šalto spaudimo brandintas sezamų aliejus. Populiariausias ajurvedinis masažo aliejus.
Naudojamas odos priežiūrai ir masažui, gerai įsigeria į odą, geras vaistinių žolelių nešėjas į audinius.
"Brandintas" reiškia, kad šalto spaudimo sezamo aliejus įkaitinamas iki 100° - 105°C, taip iš dalies suardomi natūralūs enzimai, baltyminiai junginiai bei antrinės augalinės medžiagos ir iškrenta kaip nuosėdos. Šis ruošimo būdas turi gilias ajurvedines tradicijas, su karštu sezamo aliejumi ruošiami žolelių ekstraktai.
Erškėtrožių aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Ekologiškas šalto spaudimo kosmetinis erškėtrožių aliejus. Sausai ir brandžiai veido odai. Nerafinuotas ir nedezodoruotas aliejus, išspaustas iš ekologiškai užaugintų erškėtrožių(Rosa Canina) sėklų.
Net 32% šio aliejaus sudėtyje sudaro polinesočioji alfa-linoleno riebioji rūgšis (omega-3), apie 45% linolio (omega-6), todėl aliejus labai jautrus šviesai bei šilumai.
Labai geras vitamino E šaltinis. Turi karotinoidų, flavonoidų bei kitų aktyviųjų antrinių biologinių medžiagų reikšmingų odos priežiūrai.
Erškėtrožių aliejus minkština odą. Naudojant ilgesnį laiką stangrina ir atgaivina ją. Rekomenduojamas brandžiai, sausai, mišriai, į uždegimus linkusiai veido, kaklo ir krūtinės odai. Tai tradicinis aliejus, naudojamas nuo pigmentinių ir senatvinių dėmelių, randų. Tinka kaip makiažo valiklis.
Naujos prekės
Prekių krepšelis
Neseniai peržiūrėta
- Eteriniai aliejai, Florame (Kategorija: Aliejai)
- Eteriniai aliejai, Essential Care (Kategorija: Aliejai)
- Dr.Organic. Aliejus su vitaminu E (Kategorija: Aliejai)
- Aviva kūno aliejus su jojobos ir alyvuogių aliejumi (Kategorija: Aliejai)

8 600 777 87




(0)







